Un concediu petrecut in Delta Dunarii te vindeca de stres si de depresie. Afirmatia nu este lipsita de acoperire si poate fi demonstrata stiintific prin urmatoarele argumente:

-stuful este cel mai bun izolator fonic si termic natural. O zi caniculara petrecuta in mijlocul stufarisului, admirand peisajul feeric, ofera confort din belsug. De aceea nu ezitati sa alegeti pensiuni Chilia Veche cu aspect rustic! Tot ce este cu stuf devine sursa de racoare vara si de caldura iarna si depozit de liniste, linistea de care avem atata nevoie.

-in tovarasia apelor, organismul isi declanseaza mecanismele de regenerare, iar chipul reintinereste. Apa realizeaza acest miracol prin racoarea pe care o emana, prin faptul ca fiind neobosita, curgand zi si noapte, determina organismul sa lupte pentru a fi in forma ca ea.

-sporturile nautice mentin si conditia fizica, dar si tonusul psihic. Delta Dunarii ne provoaca la miscare permaneta, pe apa sau pe uscat, de asemenea antreneaza memoria vizuala, prin imaginile pe care le deruleaza. Studentii se vor pregati mult mai bine pentru examene dupa o saptamana de vacant in Delta Dunarii. Mai este si alimentatia locala care stimuleaza inteligenta, stiut fiind ca pestele contine fosfor, iar fosforul dubleaza capacitatea de memorare.

Un alt secret care recomanda tinutul pentru concedii este faptul ca vazand libertatea pasarilor si animalelor din rezervatie, omul se elibereaza el insusi de complexe si prejudecati.

Devii un om nou dupa ce savurezi frumusetile acestui taram fermecat si pentru asta iti stau la dispozitie oferte si conditii ideale pe care le gasesti informandu-te despre Delta Dunarii cazare.

In mijlocul salbaticiei, iti exersezi la maximum instinctele de supravietuire, mai ales ca tehnologia ramane la locul de cazare, nu te poate urma in plimbarile cu barca sau cu bicicleta, la focurile de tabara unde ti se spun basme si legende seculare.