Mereu am fost de parere ca Romania este o tara foarte frumoasa, insa, multe persoane nu o apreciaza la adevarata ei valoare. Acum doi ani de zile mi-am planificat sa vad cat mai mult din Romania si am reusit. Ultima data am fost la Moeciu si Bran si mi-a placut foarte mult. Am optat pentru cazare pensiune Craiasa Muntilor Moeciu si Bran si am facut cea mai buna alegere – conditiile foarte bune, iar personalul foarte amabil.  

Peste doua saptamani voi merge in Delta Dunarii si caut o cazare Delta Dunarii. Deja m-am gandit la cateva unitati de cazare. Am vazut cateva oferte de cazare Chilia Veche si chiar le iau in calcul.
De ce vreau sa vad Delta Dunarii? Am mai multe motive:

• Peisajele sunt superbe
Peisajele din Delta sunt absolut superbe. Trebuie sa le vezi macar o data in viata. Ce poate fi mai frumos decat sa te plimbi dimineata si seara pe malul Deltei, sa admiri rasaritul si/sau apusul? Delta Dunarii este cea mai frumoasa zona naturala a Romaniei.

• Flora si fauna
Daca ajungi in Delta Dunarii vei fi foarte incantat/a si de fauna si flora. In Delta exista o multime de specii inedite de plante si animale. Vei avea cu siguranta ce sa vezi.

• Pescuit
Daca iti place sa pescuiesti, Delta Dunarii este locul in care trebuie sa ajungi. Aici sunt multe locuri special amenajate pentru cei care vor sa pescuiasca.

• Mancare
Daca iti place sa mananci bucate absolut delicioase din peste, trebuie sa ajungi in Delta Dunarii. Aici vei gasi cea mai delicioasa ciorba de peste, cel mai bun peste la cuptor si multe alte preparate din peste.
Acestea sunt motivele pentru care eu vreau sa ajung in Delta Dunarii. Inca putin si ma voi bucura de toate.