Salut, ne aflăm într-o perioadă de gripă, foarte multă lume bolnavă și câț-va chiar am decedat din această cauză 🙁 .La noi în România doar după ce mor câț-va, se iau unele măsuri, oamenii au început să se vaccineze, doar după ce au decedat câteva persoane prin țară, până nu se întâmplă ceva grav, nimeni nu se teme 🙁 .
Mulți se uită la 40-50 lei cât costă un vaccin antigripal și de aceia nu se vaccinează, dar nu calculează câți bani dau pe medicamente și asta nu e tot, dar suferința? că asta nu se poate calcula în bani, nu? 🙁 .Nu-i mai bine să fă faceți un vaccin antigripal și să vă feriți cât mai mult de persoanele bolnave, important e și cum vă îmbrăcați și să nu vă lăsați înșelați de vremea de afară și soarele cu dinți 😀 .

Eu de exemplu: eu de două ori pe an îmi fac vaccinul antigripal, primăvara și toamna, o dată la 6 luni. Am observat că asta mă ajută și chiar mi-a fost recomandat de Medicul specialist încă din urmă cu cel puțin 10 ani, m-am mai răcit de câteva ori, uneori chiar din cauza mea 🙁 , alte ori am luat-o de la altcineva, dar am învățat să mă mai și feresc. În toamnă am luat-o de la Andrei 🙁 .Eu când simt primele simtome de răceală, beau un teraflu sau două dacă e cazul, (dupa ce te-ai răcit bine, nu mai are efect 🙁 )

Acum de prin toamnă am început să beau o lingură de sirop de cătină cu miere, dimineața pe ne mâncate, cred că ajută și de câteva zile am început să beau un Imun C MAX, ceva cu vitamina C pentru imunizare. Până acuma nu ma afectat răceala și nici gripa, sper să nici nu am asemenea probleme. Mă gândesc că poate v-am dat ceva idei bune și pentru voi, eu aștept să-mi spuneți cum procedați voi și cu ce vă tratați preventiv. Multă sănătate