Cu totii ne ingrijim locuinta cum stim mai bine, dar daca vrem sa o si igienizam zdravan, atunci trebuie sa apelam la compania DDD, care se ocupa de servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare profesionale.
Sa dezbatem putin problema (si necesitatea) dezinfectiei. Ce este dezinfectia? Reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile.
De cate ori este recomandata o astfel de procedura? Ori de cate ori este nevoie, neutralizand rapid agentii patogeni. Fiind o interventie de contact, distruge toti virusii prezenti din spatiile tratate intr-o perioada de timp cuprinsa intre 10-30 minute, in functie de: tipul agentului patogen si de concentratia aplicabila pentru fiecare tip de infestare in parte, conform indicatiilor din fisa tehnica a produsului dezinfectant.
Dezinsectia, pe de alta parte, se face astfel: cand este facuta cu titlul curativ, trebuie facuta in doua etape la intervalul precizat pentru fiecare daunator in parte. In prima etapa se intervine asupra insectelor vii, mature iar in cea de a doua etapa asupra puilor abia iesiti din oua. Nici un insecticid nu intervine asupra oualelor, si din cauza aceasta este recomandata dezinsectia in 2 etape.
Deratizarea se face in functie de gradul infestarii – se stabilesc numarul de interventii de deratizare. De regula se face intr-o singura etapa, dar daca exista un grad ridicat de infestare se recomanda 2 sau 3 etape la interval de 1-2 saptamani. Puteti verifica in sectiunea deratizare pret de pe site-ul DDD si puteti s ava calculate singuri tarifele.
In oricare dintre situatii, compania DDD este aliatul tau de nadejde. Deja si-au format o imagine buna pe piata online, ca o firma serioasa si profesionista.