Nu mai este un secret pentru nimeni ca buzele femeilor reusesc sa atraga automat privirile barbatilor! Iar de cele mai multe ori, atunci cand barbatii privesc gura unei femei nu o fac pentru a-i sorbi vorbele de pe buze, ci pentru ca se simt atrasi iremediabil de senzualitatea acestora! Iar femeile stiu sa foloseasca acest atu in favoarea lor!

Dar si industria cosmetica le vine in ajutor, scotand pe piata de profil tot felul de produse, care mai de care mai deosebite, care au menirea de a pune si mai mult in valoare frumusetea naturala a femeilor de pretutindeni. Rujurile au cunoscut o foarte mare evolutie, dar si transformare, in ultimii ani, astfel incat folosind produsul optim, orice doamna sau domnisoara poate iesi din anonimat si poate avea buze perfecte.

Cel mai nou produs destinat frumusetii buzelor este Lip Stain buze de la Cailyn. Este cu adevarat un produs revolutionar, care duce la rang de arta clasicul ruj! Practic este o incrucisare perfecta intre un ruj lichid mat si un tatuaj al buzelor. Cocoon Lip Stain invaluie buzele cu un strat bogat de culoare.

Produsul trebuie lasat sa actioneze pe buze timp de 10 minute, sau pana se usuca, dupa care, cu blandete, se dezlipeste ca un film fin, incepand de la coltul gurii, lasand in urma o explozie de culoare. Buzele dumneavoastra vor fi invaluie intr-o culoare vibranta, care asigura un machiaj foarte rezistent al acestora, de pana la 10 ore! Cocoon Lip Stain este rezistent la apa, deci puteti manca sau bea linistite, fara a va face griji ca buzele isi vor pierde culoarea si farmecul. De asemenea, acest tip special de ruj este rezistent si la sarutati si nu pateaza, asa ca nu trebuie sa va sfiiti cand vine vorba despre manifestarile de dragoste fata de partener!