Salut, încep cu un verset din Biblie,  Ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel. (Luca, 6;31) De aceia, eu îmi doresc ca voi să-mi distribuiți postările pe rețelele sociale, cu speranța ca unii să dorească să se implice, în a ajuta, ect. și mi-am adus aminte de acest verset, am înțeles că eu trebuie să fac mai întâi ce-a ce îmi doresc să faceți voi pentru mine, corect? Am început să distribui postările oamenilor de pe facebook, poate că ați observat acest lucru.

Mai de mult am mai experimentat ceva, îmi doream foarte mult un cărucior electric cu o autonomie mare, să merg până la Turda și înapoi, aprox. 20 km, am donat mai întâi eu un cărucior la cineva și după aceia Dumnezeu mi-a împlinit visul și am primit de ziua păcălelilor (1 Aprilie) un Cărucior electric cu care am putut merge până la Turda și înapoi, deci încercați și voi, poate reușiți.

Acuma îmi stă în minte să cumpăr la cineva o mașină din banii adunați de pe bannare 😀 și poate după aceia Domnul îmi trimite o mașină adaptată cu o rampă, acuma chiar nu știu la cine și nici nu știu dacă gândul e chiar în regulă 😀 . Voi ce părere aveți, merită să încerc? Multă sănătate