Cu siguranță că atunci când îți renovezi casa sau îți construiești o locuință nouă, ai nevoie de cea mai bună materie primă pentru toate componentele aferente.

Iar unul dintre acestea este acoperișul – care trebuie să aibă atribute esențiale pentru a-ți oferi siguranță și protecție dar și o garanție timp îndelungat. De aceea, atunci când alegi materialele sistemului de învelitoare, e nevoie să te orientezi către un producător de țiglă metalică de calitate de exemplu, Roof Art. Compania produce țigla metalică marca Umbrella, un lider pe piață în ceea ce privește producția oțelului de duritate înaltă.

Cum se clasifică țigla metalică marca Umbrella

Există două variante de țiglă metalică marca Umbrella pentru care poți opta și anume:

  • Țigla metalică standard clasică

Panourile de țiglă metalică de până la 12 module (1180 mm lățime x max. 4230 mm lungime) se îmbină și se potrivesc perfect conferind acoperișului un aspect uniform și plăcut în ansamblu. Unul dintre avantajele majore ale unui astfel de tip de țiglă metalică rezidă în faptul că accesoriile sunt confecționate din aceeași materie primă. De asemenea, este asigurată garanția pentru coroziune 30 ani și garanția pentru menținerea culorii 20 ani.

  • Țigla metalică cu prinderi ascunse – dublu modulară

Această țiglă metalică are panouri formate din 2 module (1180 mm lățime x 755 mm lungime) și are avantajul că procesul montajului și al schimbării  oricărui panou este unul facil, deoarece pot fi înlocuite, chiar și din mijlocul acoperișului.

Un alt beneficiu deosebit de important se referă la ușurința cu care poate fi manevrat în timpul transportului și la faptul că poate fi depozitat la fel de ușor.

De asemenea, zonele în care sunt fixate șuruburile elimină posibilitatea infiltrațiilor de apă, iar pierderile de tablă în cazul decupajelor de lângă dolie, coamă și ferestre de mansardă sunt reduse.

Prețurile țiglei metalice Umbrella

Când vine vorba despre siguranța casei tale, este normal să te interesezi care este alegerea cea mai potrivită a materiei prime pentru acoperișul tău.

Desigur că este normal să ții cont și de bugetul pe care îl ai la dispoziție, dar nu ar trebui să te orientezi către cele mai mici prețuri de pe piață pentru că de multe ori, produsele lasă de dorit. De aceea, cel mai potrivit ar fi să găsești un raport corect între preț și calitate.

Costurile unei țigle metalice diferă de la caz la caz, iar cea mai bună metodă prin intermediul căreia poți afla prețul real ar fi să contactezi un producător de țiglă metalică, de exemplu RoofArt.

Alege un sistem complet de învelitoare de la RoofArt

Acoperișurile din țiglă metalică Umbrella Premium prezintă specificații tehnice care pot oferi utilizatorilor săi atât beneficii funcționale cât și estetice.

De altfel, calitatea oțelului nordic SSAB din care este fabricată țigla Umbrella din clasa Premium garantează menținerea nuanței de culoare de la un lot de materie primă, la altul.

În plus, acoperirea GreenCoat Mica BT este realizată dintr-un ansamblu patentat de vopseluri ecologice, în care o porțiune consistentă a materialului tradiţional este înlocuită de o componentă bio.

Un alt avantaj pe care îl conferă modulele de țiglă metalică Umbrella este conferit de tăierea 3D conferind un aspect uniform, dar și estetic în același timp acoperișului.

Pentru alte detalii relevante cu privire la alegerea materiei prime în ceea ce privește acoperișurile, accesați site-ul roofart.ro