Un lucru este cert: accesoriile ne scot in evidenta si totodata, ne completeaza tinutele. Posetele, genti dama, portofelele, rucsacurile etc. isi fac loc printre obiectele de care nu ne putem lipsi. Astazi, aproape orice doamna si domnisoara se poate mandri cu propria colectie de genti piele. Comertul online a crescut semnificativ in ultimul an, dovada si numarul tot mai mare de magazine online care se deschid si incearca sa faca primii pasi in aceasta industrie. Chiar si in aceste conditii, suspiciunile continua sa existe in materie de comenzi si plati online. Nu de putine ori, clientii care au ales sa cumpere din magazine online s-au ales cu prejudicii materiale serioase dupa ce au efectuat plati inainte de a li se livra produsele, pierzand destui bani.

Cu o valoare a cumparaturilor online efectuate de romani in continua crestere, orice pont referitor la un nou magazin online trebuie sa se dovedeasca unul sigur. Pentru inceput, sa trecem in revista cateva date referitoare la platile online efectuate de romani in ultimii ani pentru a putea trage mai apoi niste concluzii.

Datele arata ca valoarea in materie de cumparaturi online din anul 2017 era de 2,8 miliarde de euro, ceea ce inseamna cu pana la 40% mai mult decat valoarea din anul 2016, potrivit estimarilor efectuate de GPeC. Prin urmare, ne asteptam ca datele pentru anul ce a trecut sa fie in continuare mai mari fata de ani trecuti, daca ne gandim doar la faptul ca valoarea totală a tranzacțiilor plătite online de Black Friday 2018 a depasit 157 de milioane de lei.

Cu astfel de estimari, este binevenit si un mic ghid de protectie pentru a nu cadea in plasa escrocilor din spatiul online. Pe Internet, sunt disponibile masuri de protectie pentru a va feri de comercianti sau magazine online care va pot insela asteptarile. Este adevarat ca niciodata nu voi putea fi pe deplin in siguranta, dar se recomanda sa respectam cateva reguli care ne pot feri de multe neplaceri.

Printre masurile de siguranta recomandate, poate cea mai importanta este accesarea de site-uri sigure, iar pentru a fi siguri ca nu veti cadea in plasa, este bine sa fiti atenti la prefixul site-ului (site-urile care dispun de prefixul https), dar si la faptul ca datele pentru tranzactii trebuie sa fie criptate. In cazul conturilor pe diverse site-uri de cumparaturi, este de dorit sa folositi parole cat mai complexe, iar datele de autentificare sa fie salvate pentru accesari ulterioare.

Daca vorbim insa de magazinul online Madiss.ro, avem de-a face cu o societate comerciala, S.C Ilystar Moda SRL, cu sediul social in Prahova si cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J29/1078/2017. Prin urmare, site-ul https://madiss.ro/ este detinut si operat in totalitate de catre S.C Ilystar Moda SRL in baza unei politici a site-ului, unei politici de confidentialitate si unor termeni si conditii clare.

Comenzile efectuate pe site-ul acestui magazin sunt realizate pe baza unui formular de comanda, iar daca alegeti sa va faceti un cont (este recomandat sa o faceti), veti avea nevoie de o adresa de e-mail si de o parola sigura. Conform legislatiei in vigoare, magazinul Madiss va garanta protectia datelor persoanele pe care le veti furniza prin intermediul site-ului neexistand niciun risc de scurgere sau divulgare de informatii cu caracter personal.

Veti fi instiintat din primul moment in ceea ce priveste comanda data prin e-mailuri care sa va indice plasarea comenzii, procesarea acesteia, stadiul acesteia etc., dar si prin contact telefonic. In cazul in care nu exista o confirmare a comenzii din partea dvs., vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu expedia comanda.

In ceea ce priveste plata comenzii, aceasta se poate realiza prin transfer bancar, prin depunere de numerar sau in sistem ramburs: oricare din aceste trei metode este sigura, fara sa existe alte costuri suplimentare sau comisioane.

Clientii care au ales deja Madiss.ro se declara mai mult decat incantati de alegerea facuta, iar cea mai clara dovada a acestui fapt este reprezentata de recenziile lasate pe paginile retelelor de socializare ale magazinului (de exemplu, de pe Facebook) si chiar direct pe site-ul lor. Cateva exemple sunt disponibile si mai jos:

„Pe piata cu accesorii pentru barbati si femei, si-a facut loc si magazinul online Madiss.ro, cu o varietate de produse pentru toate nevoile, gusturile si bineinteles, buzunarele.”

„Locul perfect pentru a găsi un cadou frumos pentru persoanele dragi! Sotia a fost incantata de geanta pe care i-am oferit-o!”

„Superbe!! In realitate sunt si mai grozave! Calitate in executie, materiale si accesorii!”

„Este un cadou foarte frumos, pe care l-am cumpărat-o de la voi, Madiss! Frumos ambalat, într-o cutie aratoasa. Este minunat, mai ales când îl ofer ca dar.”

„Pielea din care sunt fabricate este de calitate superioara si cred ca sunt si foarte rezistente.”