Desi se spune ca nu haina il face pe om, cand vorbim de tricouri personalizate, putem spune ca haina chiar il face pe om, pentru ca putem imprima pe un tricou exact ce il reprezinta mai bine pe omul care il poarta. Tricourile personalizate sunt tot timpul in trend, pentru ca exista o infinitate de teme pe care poti sa le aplici pe un tricou simplu, astfel incat sa il faci unic. Aceste tricouri se imprima cu ajutorul unor prese termice, care functioneaza prin transfer termic si permit realizarea unor efecte deosebite, ca de exemplu efecte reflectorizante sau chiar efect de puf.

Imprimarea prin transfer termic este de fapt imprimare la cald, cu ajutorul unor folii de transfer, prin care se obtin efectele si mesajele de pe tricourile personalizate. Sa vedem care sunt avantajele imprimarii la cald, deci ale tricourilor personalizate.

Iti permit sa porti un tricou unic

Cu siguranta te-ai saturat si tu de aceleasi modele si imprimari pe tricouri care se repeta in majoritatea magazinelor si pe care le poarta toata lumea. Cu o presa termica poti sa iti personalizezi cate tricouri doresti, astfel incat sa ai propria colectie de tricouri unicat.

Cheltui mai putin

Adevarul este ca si comerciantii de haine incep sa exagereze. Pentru cel mai simplu tricou cu mesaj cer destul de multi bani, asa ca e de multe ori imposibil sa ai cate tricouri iti doresti in propria colectie. Nu costa mult sa imprimi tricouri la cald si poti sa iti cumperi cel mai simplu si mai ieftin tricou pentru asta.

Vei crea si te vei distra in acelasi timp

Imprimarea la cald a tricourilor iti permite sa fii cat de creativ vrei si cat de amuzant vrei sa fii. Poti sa iti distrezi prietenii imbracand in fiecare saptamana alt tricou cu un nou mesaj haios.

Cu ajutorul unei prese termice, vei avea libertatea de a imprima absolut orice pe tricourile tale. Poti sa fii tot timpul cel mai original! Alegi orice mesaj care te reprezinta sau care te amuza, imaginile tale preferate sau chiar propriile desene. Posibilitatile sunt nelimitate.