Salut, v-am zis că de joi nu mai sunt legat și am început antrenamentele 😀 . La început cam greu, joi am crezut că mă și plimb, mă credeam în stare, dar fizic nu a fost așa, am ieșit cu căruciorul singur din casă, am mai dat o tură prin curte și am fost terminat din cauza durerilor 🙁 m-am prea forțat umărul. Nu-mi ajungea mâna la joystic și mă durea rău 🙁 .

Vineri a fost tot mai bine, m-am plimbat doar prin curte și am făcut foarte ture, parcă era tot mai bine, slavă Domnului.

Sâmbătă a fost și mai bine, umărul a tot cedat câte puțin din încheietură și am putut să ies pe stradă (după 3 săptămâni) și să mă plimb, altă viață. Chiar m-am bucurat că am putut să mă plimb din nou pe stradă.

Duminică a fost și mai bine, am putut mișca umărul și mai mult, durerile m-au mai lăsat și am făcut nenumărate ture pe stradă, începe să-mi fie tot mai bine, slavă Domnului că mi-am mai revenit și sper să fie și mai bine. Ieri dacă aveam Optimus-ul, eram înstare să merg prin sat la plimbare, în curând sper să merg din nou spre Turda 😀 . Multă sănătate