Saptamana trecuta un prieten si-a cumparat pentru localul pe care il detine un sterilizator cutite. Cel vechi s-a stricat, insa il folosea de mult timp si se astepta. Totodata, si-a luat si un feliator paine nou. A vrut ceva mai bun fata de ce are el. Ambele produse le-a cumparat dintr-un magazin online cu echipamente de bucatarie. A mai vazut si o friteuza profesionala  pe care vrea sa si-o cumpere, dar a zis ca mai asteapta o perioada sa vada cum sta cu banii.

Si eu m-am gandit sa imi cumpar un feliator de paine. Nu am nevoie de unul profesional, asa cum e in marile bucatarii, insa, mi-ar placea sa am si eu acasa unu mai micut, de uz casnic.

Stiu ca in alegerea unui feliator de paine conteaza mult ca acesta sa fie de calitate. Ideal ar fi sa aleg unul din inox, deoarece va fi rezistent in timp.

Apoi, conteaza mult puterea unui astfel de aparat, dar si siguranta lui. Voi fi foarte atenta sa aiba o putere suficient de mare pentru ce am eu nevoie, dar si sisteme anti-alunecare pentru a nu avea parte de evenimente neplacute.

Ce mai stiu ca ar conta? Latimea maxima de taiere. Nu stiu inca ce vreau in aceasta privinta, dar ma voi mai informa sa vad exact cum stau lucrurile.

Pretul probabil ca va conta si el, dar in primul rand voi pune accentul pe calitate.

Daca ai deja un feliator de paine, lasa in comentarii cateva sfaturi pentru cei care nu au si vor sa-si cumpere unul.

Feliatorul de paine imi va fi foarte util, deoarece nu imi place sa cumpar paine care e deja feliata. In acest caz, totul va fi mai simplu si mai rapid.

Online poti cumpara cam tot ce ai nevoie pentru bucataria ta, fie ca e profesionala sau nu, de la o simpla cuva inox, la cuptoare si tot felul de masini de gatit.