Accentul british este considerat cel mai bun accent din lume. De asemenea, se pare ca este si cel mai cunoscut. Cu putin exercitiu si sub indrumarea atenta a unor profesori dedicati, poti obtine acest accent.

Ce poti sa faci?

Trebuie sa asculti foarte atent dialogurile dintre vorbitorii nativi. Vei observa ca aceste fraze se incheie intr-o nota inalta sau joasa. Trebuie sa asculti variatiile de ton. Daca la inceput accentual ti se va parea identic, vei ajunge sa observi, cu timpul, ca exista mai multe tipuri de accent pentru fiecare regiune sau regiune britanica.
O regula pentru obtinerea accentului este aceea de a vorbi incet. Foarte multe personae au tendinta de a vorbi foarte repede. Din aceasta cauza tind sa faca greseli de pronuntie foarte mari. Acestea, in timp, devin o obisnuinta. Daca pentru o conversatie amicala greselile nu sunt tocmai grave, in situatii oficiale aceste greseli nu vor fi trecute cu vederea.
Vizioneaza filme englezesti sau asculta muzica pur britanica. Urmareste canalele de stiri englezesti. Acestea sunt atat educative, cat si relaxante. De exemplu, cinematografia britanica a luat un real avant pe piata mondiala asa ca sunt sigura ca vei gasi cateva filme care sa iti placa si care sa iti foloseasca in exersarea accentului.
Alege o scoala de limba engleza profesionista, care sa iti ofere, pe langa cursuri Cambridge Craiova bine structurate, si posibilitatea de a obtine certificate care sa ateste cunostintele tale de limba engleza.
Ramanand la ultimul pas din lista lucrurilor pe care le poti face pentru a vorbi engleza ca un nativ, o scoala care, cu siguranta, iti va oferi posibilitatea de a studia engleza la cel mai inalt nivel este English Connection din Craiova. Profesorii dedicati, grupurile mici de cursanti, locatia primitoare si programa bine structurata, diferita de cea traditionala, fac din acesta scoala locul ideal unde veti avea garantia obtinerii faimosului accent britanic.

Mai mult, formatorii de aici sunt special alesi pentru a va pregati pentru prestigioasele certificari Cambridge – cel mai bun sistem de evaluare al nivelului de limba engleza. Aceste teste sunt recunoscute international, fiind obligatorii in anumite imprejurari precum inscrierea la universitati sau obtinerea unor joburi de top in tari vorbitoare de limba engleza. Astfel, in functie de nivelul dumneavoastra de limba engleza va puteti pregati pentru: Cambridge First Certificate (FCE) pentru cei cu un nivel bun de limba engleza, Certificate in Advanced English (CAE) pentru cei care au cunostinte avansate de limba engleza și Proficency in Advanced English (CPE) pentru cei care vorbesc precum nativii si au reusit sa obtina 100% acel faimos accent britanic.

Profesorii de la English Connection va vor ajuta in grup cat si individual pentru pregatirea oricareia dintre aceste evaluari. De asemenea, scoala ofera si cursuri suplimentare pentru acei studenti care au nevoie de sprijin in plus. Vei avea parte de o pregatire extraordinara alaturi de oamenii dedicati predarii acestei limbi.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul scolii de engleza English Connection. Atat pagina web cat si personalul scolii va pot oferi toate informatiile necesare pentru inscrierea si participarea la cursuri.